92/3/20
12:47 ص
به جلیلی رأی نمی دهند چون شبیه احمدی نژاد است، اما نمی گویند شبیه کدام خصلت های احمدی نژاد است، شبیه خصلتهای خوب و نقاط قوتش یا شبیه خصلتهای بد و نقاط ضعفش؟! آیا جلیلی تخریب گر است؟! آیا پشت سر و غیاب کسی، او را مورد حمله قرار می دهد؟! آیا برای انتقاد به مسائل خصوصی افراد متوسل می وشد؟! آیا وقتی رو در رو از کسی انتقاد می کند، ادب و انصاف را رعایت نمی کند؟! آیا هیچکدام از دولت های گذشته را مورد سیاه نمایی قرار داده است؟! همانطوری که می بینید خصلتها و اشتباهات احمدی نژاد در جلیلی مشاهده نمی شود و در همان حال، روحیه انقلاب گری، ساده زیستی و استکبار ستیزی را با خود دارد.
به جلیلی رأی نمی دهند چون استاد مصباح از او حمایت کرد و قبلاً هم از احمدی نژاد حمایت کرده بود! ولی نمی گویند که احمدی نژاد تا زمانی که مورد حمایت استاد بود هم ولایت مدار بود، هم قانون مند و هم دور از انحراف؛ نمی گویند که احمدی نژاد از آن هنگام دچار اشتباه گردید که از استاد و از شاگردان عزیز استاد مانند آقا تهرانی و سقای بی ریا دور شد. احمدی نژاد تا زمانی که در معرض هدایت استاد مصباح بود هم حاشیه ساز نبود و هم به حواشی دامن نمی زد و هم به قوانین پایبند بود و هم در برابر اوامر رهبری تعلل نمی کرد. آنهایی که به بهانه استاد مصباح به جلیلی رأی نمی دهند بدانند که همان اشتباه مهلک احمدی نژاد را انجام می دهند، یقین بدانند که تبری از مطهری زمان نمی تواند به هدایت و صلاح در امور سیاسی و عاقبت به خیری منجر شود.
به جلیلی رأی نمی دهند چون ولایتی مشاور ارشد رهبریست و حال این که رهبری فرمودند اگر در گذشته خیالشان از مذاکره کنندگان راحت نبوده است اما با حضور مذاکره کنندگان معاصر خیالشان راحت و مطمئن بود، یا همین اواخر از مذاکره کنندگان تقدیر کردند و ایشان را به شدت مورد تأیید قرار دادند، در حالی که در مورد مذاکره کنندگان قبلی هشدار داده بودن که اگر خودشان از عقب نشینی دست برندارند، رأُساً وارد خواهند شد. یقیناً مواضع رهبری در خصوص مذاکره کنندگان و روند مذاکره، جلیلی و روشش را تأیید می کند، در حالی که ولایتی اولین انتقادش اشتباه بودن مذاکره و انتخاب غلط مذاکره کنندگان و لزوم تغییر در روند و نفرات مذاکره کننده بود. ولایتی اگر چه مشاور ارشد رهبریست اما همه می دانند که مشاور حق تصمیم گیری و اجرا ندارد و حال این که به اقرار خودش دوبار به مسئولیت خودش با سارکوزی و پوتین دیدار داشته و حتی به ایشان از طرف خودش قول هم داده بود!! و حال این که جلیلی براساس آنچه که در مذاکرات آلماتی مشخص شد در خصوص مذاکرات و عقد توافقنامه با مذاکره کنندگان 5+1 اختیارات تام داشته است و ولایتی بدون مسئولیت از جلیلی گلایه می کرد که به تعهدات ولایتی احترام گذاشته نشده است!!!!
به جلیلی رأی نمی دهند چون مانند قالیباف سابقه اجرایی ندارد، و اگر چه درست می گویند اما توجه ندارند که کسی که ریشه مشکلات کشور را به درستی درک کرده و درمان مناسبی دارد تنها گزینه ی مطلوب خواهد بود. جلیلی بیش از همه و در سقف گفتمان مقاومت و باج ندادن به بیگانه وحفظ استقلال کشور در معیت مدیریت مبتنی بر اقتصاد مقاومتی قرار دارد. جلیلی کسی است که عملکردش ثابت کرده که هیچ عاملی نمی تواند موجب تسلیم و ترس وی در برابر قدرتهای استکباری شود، او تنها کسی است که اعتقاد دارد با ظرفیتهای موجود و اصلاح ساختارها و بکارگیری سازوکارهای مناسب، می توان با قوت بخشیدن به جایگاه داخلی و خارجی ایران بر مشکلات چیره شد و حال این که بسیاری از نامزدها می گویند تا کوتاه نیاییم، مشکلات حل نخواهد شد. منطق اکثر رقبای جلیلی این است که باید بخشی از حقمان را ببخشیم تا بخشی از حقمان را به ما بدهند!!! در حالی که خودباوری و اتکای به ظرفیتهای کشور در گفتار، رفتار و عملکرد او نهادینه شده است.
به جلیلی رأی نمی دهند چرا که به نظر نمی رسد او فضای باز سیاسی ایجاد کند و حال این که مدعیان ایجاد فضای باز سیاسی، چیزی جز تنش، فتنه، آشوب، توهین به مقدسات، سازش در برابر استکبار، امنیتی کردن کشور، ستاره دار کردن دانشجویان، بکارگیری وزرا و مسئولان رده بالای ضدانقلاب (لندن نشین)، زیرسوال بردن قانون، بی حرمتی به رأی مردم، نادیده گرفتن جایگاه رهبری در این کشور به ارمغان نیاوردند.
به جلیلی رأی نمی دهند چرا که مثل محسن رضایی برای همه دست به جیب نیست، برای کشاورز و جوان و قومیتها و کارمندان و بازنشستگان و یارانه بگیران و تولید کنندگان و ... برنامه های افزایش یارانه و بخشش بدهی و استمهال اقساط و هدیه چند میلیونی ازدواج و یارانه سبز و .... کنار نگذاشته است، جلیلی می داند که اگر قرار است به روی پای خودمان بمانیم باید دخل و خرج را باهم تنظیم کنیم و نباید قبل از کسب یک درآمد پایدار برایش کیسه بدوزیم. جلیلی براساس داشته ها و توانایی های واقعی صحبت می کند و برای ظرفیتها برنامه ریزی می کند ولی برخی بدون در نظر گرفتن موجودی، براساس ظرفیتها در حال بذل و بخشش و خرید رأی هستند.
به جلیلی رأی نمی دهند چون خیلی خوب حرف نمی زند، سه کلمه را مدام تکرار می کند، اما نگاه نمی کنند که اهداف و برنامه های جلیلی و حل مشکلات کشور در همین سه کلمه تجلی یافته است، جلیلی به آزاد کردن ظرفیت کشور در بخشهای مختلف می اندیشد و این را تنها به اصلاح ساختارها براساس بکارگیری سازوکارهای جدید آن هم مبتنی بر شناخت اسلام میسر می داند.
به جلیلی رأی نمی دهند چرا که ماهواره می گوید به هرکسی رأی بدهید غیر ازجلیلی، ولی توجه نمی کنند که این شبکه ها توسط دشمنان این مرزوبوم گردانده می شود، توسط همانها که از بعثی ها، تروریستها، منافقین و فتنه گران حمایت کردند. آنها توجه نمی کنند که جلیلی اینقدر برای دشمنان ناامید کننده است که حتی حاضر به انتخاب حداد عادل و قالیباف شده اند!!! جلیلی ضرب شستی روی میز مذاکرات به نمایندگان مستکبران عالم چشانده است که ریاست جمهوریش برای ایشان به یک کابوس بدل شده است.
این مطلب در سایت ولی امر منتشر شد.
برچسب های مرتبط: سعید جلیلی سیاست خارجی مذاکرات هسته ای انتخابات
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می گردد.