89/7/6
11:24 ع
آقای لاریجانی در افاضات جدید به مواردی اشاره فرمودند که مثل اکثر اوقات قابل تأمل است و موجب کدورت و دلسردی. ایشان بعد از اینکه هیچ کسی از مجلس به استقبال رییس محترمجمهور که از نیویورک بازگشته بود، نرفت، دم از لزوم وحدت زد. ایشان بعد از شدیدترین واکنشهای انفعالی و انتقادی توسط خود و شاگردان همیشگی خود در خصوص نظر رییس جمهور در مورد در رأس امور نبودن مجلس، ادعا کرده است که مجلس از جایگاه خود مطمئن است و وارد این بازی ها نمیشود که ای کاش واقعا نشده بود. ایشان در عین حال که ادعا فرمودند وارد این بازیها نمیشوند، گفتند مجلس به مسائل اصل و مهم کشور مانند بالابودن نرخ تورم و بیکاری و بی سروسامانی اقتصاد و کم بودن بهره وری و... خواهد پرداخت که ایکاش واقعا کشور را نیز از رأسیت خود میدیدند و این گونه همواره تمام انتقادات را به دولت وارد نمینمودند.
آقای لاریجانی در عین حال که به لزوم تبعیت از ولایت اشاره داشتند، اشاره ای به دلایل خود برای مخالفت با توصیههای رهبر معظم انقلاب در خصوص تصویب یا عدم تصویب برخی طرحهای مهم و یا مسئله دار و یا رعایت اصل عملیاتی بودن قانون گذاریها برای دولت ننمودند.
آقای لاریجانی بیش از اینکه از حسن مدیریت، پرکاری و تیزهوشی ریاست محترم جمهور در تأثیر گذاری بر دولت و رسانههای آمریکایی اظهار مسرت بنمایند از برخورد انفعالی اوباما در مصاحبه با بیبیسی فارسی اظهار تأسف نموده و این گونه موفقیت احمدینژاد را نه در شجاعت و تیزهوشی وی، بلکه در ضعف و بیکیاستی اوباما تفسیر مینماید. یادمان نرفته که در زمانی که آقای لاریجانی برای نامزدی مجلس از پست دبیری شورای امنیت ملی استعفا داد، بهانهای غیر منصفانه را علم نمود و آن این بود که رییسجمهور با سخنان نسنجیده، تمام رشتههای آقای لاریجانی را پنبه میکند و این در حالی است که ادامهی همان سیاست فعال خارجی تمام دنیا را به تحسین واداشته است.
آقای لاریجانی در عین حال که خواستار نظارت سخت و فشرده بر دولت است و همواره از عدم وجود آن در سایت خود (خبرآنلاین) نالیده است، حتی نظارت داخلی بر مجلس را برنمیتابد. آقای لاریجانی در عین حال که دولت را به ولایت پذیری دعوت میکند، خود را در مقام اذیت و یا کنترل دولت مرسل و مأمور الهی میپندارد و همواره به دنبال اثبات محوریت خود در مجلس و مجلس در کشور است، بیش از آنکه به اثبات وظیفهشناسی و ولایت پذیری بیاندیشد.
آقای لاریجانی پس از مصلحت نسنجی و بیان اظهارات نسنجیده، درست در آغاز مأموریت رییسجمهور در سازمان ملل، اظهارات حقوقی رییس جمهور را آنقدر منفعلانه (در اصفهان) پاسخ میدهد که مورد سوءاستفاده دشمنان قرار میگیرد و پس از بازگشت غرور آفرین رییس جمهور، تازه ادعا میکند که وارد این بازیها نخواهد شد، گویی وجود آقای لاریجانی از کینهی احمدینژاد آکنده است، آنچنان که بدون توجه به داعیه اصولگرا بودن، مواضعش چه قبل از انتخابات و چه بعد از آن، همواره در جهت تضعیف و دلسردی دولت و نتیجتا اصولگرایی بوده است.
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.