92/1/19
3:34 ع
مکاتب غیر الهی در هیچ جامعه ای جاری نمی شوند مگر با دور کردن انسان از اهداف متعالی الهی و دینی؛ و به همین دلیل مبلغان فرهنگهای غیرالهی هر آنچه که بوی دین می دهد را پاک می کنند و هرآنچه که بوی بی دینی و ضد دین می دهد را پررنگ ارائه می دهند. این مکاتب لذت عبادت را زیر انبوهی از لذت طلبی های کاذب و افراطی دفن می کنند و با مدیریت کردن شدت و ضعف همین لذات، مسیر حرکت انسان دنیاگرا را به سمت دلخواه خود حرکت می دهند و اینچنین، لذت عبادت، لذت استقلال، لذت عزت نفس، لذت پاکی و حلاوت عفت هرگز در لذات متعارف فرهنگ های غیر الهی جایگاهی ندارند.
لذات جنسی از مهمترین عواملی هستند که فرهنگ های غیر الهی با تمرکز روی آن، سمت و سوی بشر را از محدودیت های الهی و دینی به سمت ول انگاری و آزادی مفرط می کشانند. اگر فرد یا جامعه ای در مسائل جنسی به افراط و آزادی مطلق سوق پیدا کند عملاً پرده های دین را کنار زده است.
آزادی و بی بندوباری جنسی پس لزوماً یکی از بهترن ابزار و علامات دور شدن از فرهنگ الهی و دینی است و هر آنچه که موجب نیل به آن شود در تهاجم فرهنگ غربی به آن دست یازیده می شود.
یکی از مهمترین موانع بی بندوباری جنسی، پایبندی به کانون گرم خانواده است، پس فرهنگ غیر الهی غرب، تعریف جدیدی را از خانواده ارائه کرده و خانواده های سنتی را نیز آماج حملات خود قرار می دهد. از یک سو با هم خانه شدن های بدون ازدواج و ازدواج های همجنس بازان و ازدواج های غیر محدود کننده دنبال می شود و از سوی دیگر خانواده های سنتی و گرم و پایبند به روابط وفادارانه با تیرهای سمی بی عفتی، بی حیایی، بی غیرتی و عادی کردن روابط زنان و مردان غیر محرم هدف گرفته می شوند.
شبه ازدواج ها و ازدواج های نامشروع با تصویب قوانین، حمایت های رسانه ای و تبلیغاتی ترویج می شوند و حمله به کانون گرم خانواده های سنتی نیز با تبلیغات دیداری و چندرسانه ای صورت می گیرد. ازدواج های نامشروع در کشور ما نه به لحاظ فرهنگی و نه به لحاظ قانونی جایگاهی ندارند اما ازدواج های سنتی با استفاده از شبکه های ماهواره ای، با کارکرد خاص همین مسئله در ایران در جریان است.
شبکه هایی مانند فارسی 1 و من وتو، به شدت به دنبال سست کردن روابط وفادارانه در خانواده و عادی سازی خیانت تا حد مشروع دانستن آن هستند. این شبکه ها تفکرات غیر الهی و منحط خود را با انواع سریال و فیلم سینمایی ترویج می کنند که بعضاً در ایران از طرف برخی مردم نیز دنبال می شوند، البته خیلی از کسانی که این شبکه ها را دنبال می کردند خیلی زود به ماهیت آنها پی بردند ولی هنوز بیشتر کسانی که در ایران برنامه های آنها را نگاه می کنند، تنها از روی کنجکاوی و تفریح به آنها توجه می کنند درحالی که نهاد خانواده های سنتی در تفکر آنها نهادینه شده است اما در هر صورت تغییر نگرش با ابرام و تکرار و در زمان های بلندمدت است که صورت می گیرد.
یکی از بزرگترین روش های تضعیف نهاد خانواده پس از عادی سازی خیانت و ایجاد مشروعیت و بهانه های مناسب برای توجیه آن، روش ناراضی سازی است. اگر زوجین از ازدواج خود احساس نارضایتی کنند عملاً ساختار خانواده دچار تزلزل می گردد و این مسئله می تواند در مواقعی که زوجین نسبت به خیانت و بی وفایی حساسیت و تعصب و تنفر دارند، بهترین اهرم برای تضعیف نهاد خانواده باشد و به همین لحاظ در جوامع سنتی این هدف با ابزارهای خاصی دنبال می شود.
یکی از بهترین روش های ایجاد نارضایتی جنسی، این است که طرفین از ویژگی های جنسی خود و همسرشان و نوع رابطه ی خود احساس نارضایتی نمایند و با ارضا نشوند. اگر مرد و زن نسبت به توانایی جنسی و جسمی خود در ایجاد یک رابطه ی مطلوب که از شبکه های ماهواره ای و فیلم های مروج بی بندوباری الگوبرداری شده و با آنها قیاس شده است شک کنند، عملاً به لحاظ روحی و روانی نیز در برقراری یک رابطه ی متعادل و مطلوب دچار مشکل می شوند.
نارضایتی های زناشویی که اینچنین به وجود می آیند زن و شوهر را به سمت استفاده از داروها و روش های درمانی و ایجاد تنوع های کاذب در تجربه کردن روابط زناشویی می کشاند به نحوی که همسرانی که تا قبل از توجه به شبکه های ماهواره ای و فیلم های سینمایی مستهجن هیچ مشکلی و نارضایتی از خود و طرف مقابل نداشتند، به ناگاه با افسردگی و ناامیدی مواجه شده و به سمت داروها، مکمل ها و کاتالیزورهای جنسی روی می آورند که خود استفاده از این داروها عملاً بر تشدید بحران های روحی و جنسی می افزاید و مصرف کننده را وارد یک چرخه از آزمون و خطای استفاده از انواع این داروها می کند، مسئله ای که در کنار عواقب روحی و جسمی در چرخه ی طبیعی اقتصاد خانواده نیز اختلال ایجاد می کند.
نارضایتی های جنسی که به کمک رسانه های مستهجن و بی بندوبار ترویج می شوند، عملاً بهترین تبلیغات و ترویج داروهای جنسی تلقی می شود و از یک سو نیز ایجاد توان مصنوعی جنسی در پی خود، زیاده خواهی و تنوع طلبی جنسی را به دنبال خود دارد و اینگونه است که این دو ابزار به صورت دو ابزار مکمل، تأثیرات خود را دوچندان می کنند و به همین خاطر است که بیشترین تبلیغات شبکه های ماهواره ای به خصوص تبلیغاتی که به صورت زیرنویس در همین فیلم ها و سریال ها پخش می شود همین تبلیغات مکمل ها و داروهای جنسی و در جهت تنوع طلبی و زیاده خواهی های جنسی است.
نکته ی بسیار مهم و حیاتی این است که گرم کردن کانون خانواده به شدت به گرم بودن روابط زناشویی مبتنی است و بسیاری از طلاق هایی که صورت می گیرند به دلیل همین سردی روابط زناشویی است که این تحلیل صحیح، منجر به اتخاذ روش هایی می شود که بعضاً در جهت تشدید بحران ها حرکت می کند. اگر سردی روابط زناشویی که احتمالاً در درجه اول دلایل جسمی و بعد روحی دارد، با سرخوردگی های بیشتر ناشی از مقایسه با روابط جنسی مصنوعی و غیرطبیعی در رسانه های غربی همراه شود، عملاً بحران در خانواده را تشدید می کند و باید توجه داشت که تنها راه حل صحیح در سردی روابط زناشویی مراجعه به متخصصان پزشکی در حوزه ی مسائل جنسی و روحی و در گروی تشخیص و درمان علمی است نه تمسک به برنامه های مستهجن و استفاده ی خودسرانه از داروها و مکمل های جنسی.
تأثیر سوء برنامه های ماهواره ای و فیلمهای مستهجن و مروج بی بندوباری های جنسی را طور دیگری نیز می توان استنتاج کرد، فقط کافیست به گرمای روابط خانوادگی در خانواده های مقید توجه نمود، خانواده هایی که زن و شوهر در آنها به شدت نسبت به همدیگر وفادارند و هرگز نیز برای یکدیگر تکراری و خسته کننده نمی شوند و حال این که این خانواده ها نیز اگر چشم و گوش را هرز و کنجکاوانه در سایر انسان ها و روابط شان بچرخانند، دچار همان خستگی ها، دلزدگی ها و تنوع طلبی های بیمارگونه می شدند.
تأثیر برنامه های ماهواره ای چه به لحاظ محتوا و چه به لحاظ شکل و چه به لحاظ حواشی تبلیغاتی آنها به مراتب تأثیر شدیدتری روی روح و جان فرزندان خانواده گذاشته و ابتدا با کاهش سن بلوغ و بعد با بی علاقه کردن ایشان به ازدواج و سپس با تضعیف بنیان ها و اصول خانواده، رسالت ضدخانواده ی خود را در جهت گسترش ول انگاری و بی بندوباری انجام می دهد، مسئله ای که توجه و دقت فراوان والدین را می طلبد؛ والدین علاوه بر این که باید حریم خانواده را از تهاجم فرهنگی با فیلم و سریال و اینترنت مصئون دارند بلکه باید نسبت به بازی های کامپیوتری و رمانهایی که در اختیار فرزندانشان قرار می دهند نیز حساس باشند، بازی های معروفی مانند sims با همین هدف مستقیم تضعیف و تحریف نهاد خانواده ساخته می شوند و محتوای بسیاری از رمان ها نیز همین عشق های نافرجام و خیانت های متعدد ترویج روابط بی بندوبار در آنهاست، آن گاه که فرزندانمان در گوشه ای مشغول بازی و یا مطالعه هستند چه بسا نادانسته دعواها و مشکلات خانوداگی عمیقی برای آینده ی خود رقم می زنند.
برچسب های مرتبط: سبک زندگی ماهواره فرهنگ خانواده ازدواج
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.