91/10/14
9:53 ص
راستش اگر چه من هم از مدافعان اعدام کسانی هستم که در جامعه برای سرقت یا ارعاب از اسلحه گرم و سرد استفاده می کنند و اگرچه قبلاً نیز مطلبی در همین خصوص نوشته بودم، اما برای من یک سوال حقوقی ایجاد شده است:
آیا قانون اعدام زورگیرانی که از اسلحه سرد استفاده کرده اند عطف به گذشته می شود؟! آیا می توان کسانی را که قبل از تصویب و ابلاغ این قانون همین جرم را انجام داده اند را با این قانون اعدام نمود؟! نکند زورمان به زورگیرهایی می رسد که از سلاح سرد استفاده می کنند و به زورگیرهایی نمی رسد که با رابطه بازی تمام قوانین و دادگاه ها را دور می زنند! نکند ما با اعدام ایشان فقط می خواهیم صلابت قوه قضاییه را اثبات کنیم؟! آیا انزجار و تنفر ما از حاملان و استفاده کنندگان اسلحه سرد می تواند توجیه مناسبی برای یک اقدام غیر قانونی گردد؟! آیا مطمئنیم که اگر همین مجرمان تصویب چنین قانونی را می شنیدند دست به چنین کاری می زدند؟! مگر نه این که تصویب همین قانون موجب شده است که طی همین فرصت کوتاه زورگیری را به شدت کاهش دهد؟! آیا برای درس عبرت دیگران می توان اقدام خلاف انجام داد؟!
تذکر1: از دوستانی که نسبت به مباحث حقوقی و تصویب این قانون اطلاعات دقیق تری دارند خواهش می کنم تا اگر بحث من اشتباه است، اعلام نمایند تا اصلاحش کنم.
تذکر2: با توجه به سوال مطرح شده در مورد زمان تصویب قانون و زمان وقوع جرم لطفاً به این لینک مراجعه فرمایید: واکنش مجلس به فیلم زورگیری در تهران: قانون ممنوعیت حمل سلاح سرد تصویب می شود
مطلب مرتبط:
قانونی مهم در خدمت امنیت جامعه
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.