91/8/3
1:12 ص
نظام جدید آموزشی 6-3-3 از امسال آغاز شده است و همانطوری که پیش بینی کرده بودم مسائل و مشکلات متعددی در این سیستم جدید ایجاد شده، در حالی که راه حل آنها پیش بینی نشده بود.
دیروز آقای وزیر به همراه تعدادی گزارشگر تلویزیونی در مدرسه ای حاضر شدند و متوجه شدند، نظام جدید موجب شده تعداد دانش آموزان همه کلاس های دبستان به صورت محسوسی زیاد شود و این که افزایش تعداد دانش آموز مترادف است با کاهش کیفیت تربیتی و آموزشی.
آقای وزیر آموزش و پرورش تازه متوجه شدند که لازم است کلاس های تازه و حتی مدارس تازه ای جهت رفع این مشکل ساخته شود و حال این که:
اولاً- این چه سیستم برنامه ریزی شده و عالمانه ای است که زیرساخت ها و پیش نیازهای آن شناسایی و تأمین نشده بود و بعد از اجرای آن تازه به دنبال تأمین آنها هستند.
ثانیاً- در حالی که تعداد دانش آموزان به خصوص ابتدایی، به دلیل کاهش نرخ رشد جمعیت تقریباً ثابت مانده است، چرا با ایجاد یک طرح غیر کارشناسی موجب شدند تا خرج زیادی در راستای تأمین کلاس و مدرسه جدید روی دست دولت و هزینه ی زیادی به دلیل نبود کلاس های دولتی خالی روی دست والدین (جهت ثبت نام در مدارس غیر دولتی) بگذارند.
ثالثاً-از سویی با ایجاد مدارسی که فاصله سنی بین کلاس های پایین و بالای آن بیشتر شده است، به بروز مسائل و مشکلات اخلاقی و تربیتی جدید دامن بزنند.
رابعاً- در ازای این همه هزینه ی مادی و اخلاقی، هدف دولت از اجرای چنین طرحی چه بوده و چه منافعی عائد چه کسانی قرار است بشود؟! اصلاً این همه تغییر در نظام های آموزشی به چه اهدافی دنبال شده اند و اگر کارشناسی هستند پس چرا مدام این تغییرات ادامه می یابند؟!
آیا مسئولان آموزش و پرورش در کشور ما، شیوه ی غلط مدیریت بی ثبات را با تحریف عبارات زیبای ابداع و ابتکار ترویج نمی کنند؟! آیا این تغییر مدام نظام ها موجب سردرگمی و گرفتاری کسانی نمی شود که به ناچار از یک نظام به نظام دیگر منتقل می شوند؟!
مطالب مرتبط که قبل از اجرای طرح در همین وبلاگ منتشر شده اند:
نظام جدید آموزشی و مشکلات آن
خرج تراشی جدید دولت برای والدین
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.