90/10/17
11:57 ع
در هر کاری موازینی وجود دارد که رعایت آنها نشان از رعایت ایمان و تقوای فعالان آن کار دارد. به عنوان مثال رعایت کیل در مشاغل قصابی یا طلافروشی به منزله ی تقوای صنفی در آن کار است، یا مثال دیگر این که، تقوای صنفی برای یک خبرنگار رعایت انصاف و صداقت در کار است و به همین شکل اگر بخواهیم برای افسران تقوای صنفی تعریف کنیم، می توانیم به موارد ذیل اشاره کنیم:
رعایت تقوا در انتشار مطلب، نظر یا رأی
فعالیت در افسران و نشر هر مطلب و یا درج هر نظر پای هر مطلب باید در جهت بصیرت افزایی، ارتقای ایمان جمعی، انصاف و رعایت صداقت باشد و تنها دراین صورت است که تقوای صنفی رعایت شده است و اگر این محیط مقدس وسیله ای باشد برای جانب داری های متعصبانه و یا منفعت طلبانه ی جناحی یا کسب شهرت، نه تنها تقوای صنفی رعایت نشده است بلکه بی تقوایی اتفاق افتاده است.
ما افسران باید در رأی دادن ها ی مان دقت کنیم و درجایی که واقعاً لازم است رأی مثبت و یا حتی منفی بدهیم و یا نظرات مان را شجاعانه منعکس کنیم؛ نباید خدای ناکرده رأی مثبت دادن صرفاً وسیله ای برای محبوبیت و کسب رأی مثبت دیگران باشد و یا رأی منفی ندادن از ترس رأی منفی گرفتن از دیگران! یادمان باشد که تمام عزت نزد خداست نه بندگان خدا.
رأی دادن مثبت به مطالب سایت های اصولگرای معروف و قدیمی، بدون خواندن کامل مطلب هم مشکلی ایجاد نمی کند و نباید این مسئله موجب شود تا مطالب وبلاگ ها یا سایت های شخصی را نخوانده رد کنیم، چرا که بسیاری از این مطالب واقعاً ناب هستند.
گاهی اوقات ممکن است یک رأی موجب برگزیده شدن یک مطلب رقیب و انتشار عمومی آن گردد و همان یک رأی ممکن است، عنوان مطلب ما را از ستون پربازدیدترین ها حذف نماید و البته یکی از مظاهر تقوای سیاسی این است که ما به تکلیف عمل کنیم نه به منفعت.
رعایت تقوای صنفی در گروه های افسران
تشکیل و کار کردن در گروه می تواند از جوانب مختلف مورد بررسی قرار گیرد، که به نظر می رسد با توجه به زمانی که از کار افسران گذشته، اکنون وقت مناسبی باشد تا تحلیل نسبی از وضع موجود داشت و همچنین چشم اندازبهتری برای آینده ی آن تعریف نمود.
تا کنون بیش از 100 گروه در این شبکه ی اجتماعی تشکیل گردیده است که بیشتر این گروه ها را می توان به چند دسته ی معدود تقسیم نمود. بیشتر این گروه ها در تعریف و عنوان دارای فصول مشترک و مترادف بوده و تنها تعداد اعضا و مطالب آن ها متفاوت است. کافیست سری به لیست گروه ها بزنیم تا متوجه شویم بیشتر گروه ها عموماً و به غیر از چند استثناء، حول این سه محورند: جنگ نرم، حمایت از ولایت، حمایت از دولت. گویی برخی افسران عزیز با رسیدن به هر حد نصاب لازم، برای تشکیل یک گروه، بدون این که نیازی به گروه باشد فوراً یک گروه تشکیل می دهند؛ متأسفانه بیشتر فعالیت در هر گروه نیز فقط با تشکیل دهنده ی آن است و با توجه به این که پرکردن یک گروه با مطالب مرتبط با نام گروه سخت است، مطالب بی ارتباط با گروه را نیز در همان محل منتشر می کنند و مدیران ارشد گروه ها از انتشار مطالب بی ربط در گروه از سوی سایر اعضای گروه ممانعت نمی نمایند، تا نکند موجب کدورت اعضا و کاهش تعداد آنها گردد.
با توجه به این مطلب از دوستانی که جدیداً گروه تشکیل داده و یا قصد تشکیل گروه تازه ای دارند، تقاضا می کنم حتماً نیاز به تشکیل گروه را مد نظر قرارداده و بعد اقدام به تشکیل و یا عضوگیری نمایند. پس از تشکیل گروه، خوب است که حتماً دامنه و هدف گروه برای سایر اعضا تبیین شده و آنان را به رعایت آنها هدایت نمود.
کلام آخر
ما افسران جنگ نرم باید بدانیم که برای این که بتوانیم محافظان خوبی برای انقلاب باشیم، ابتدا باید بتوانیم از خودمان و ناممان بگذریم و این که بتوانیم زیر عَلم گروه های دیگران و با از خود گذشتگی فعالیت مخلصانه داشته باشیم. ما باید بدانیم که این کسب امتیاز و محبوبیت و مقبولیت، همه و همه اگر از سر خودخواهی و هوای نفس باشند، زمانی ما را نیز چون برخی فعالان سیاسی به آنجا خواهد رساند که از قلت تقوی، در فتنه ها و انحرافات یا جزء آتش بیاران باشیم و یا ساکتین!
حواسمان باشد که ما مدعی هستیم که افسرجنگ نرمیم و حال این که اگر از همان ابتدا در جهاد نفس شکست بخوریم، نه تنها موجب خوشنامی برای انقلاب نخواهیم بود، که لکه ی ننگی برای آن بحساب خواهیم آمد، و اگر تقوای الهی را در این پهنه و همه ی ابعاد زندگی رعایت کنیم، نه تنها خودمان از نجات یافتگان خواهیم بود بلکه موجب نجات دیگران نیز خواهیم شد، ان شاءالله.
میهمان عزیز شما ممکن است از سایت دیگری به اینجا لینک شده باشید، در صورت تمایل به صفحه ی اصلی وبلاگ مراجعه نمایید، مطالب وبلاگ به صورت مستمر به روز می شود.