89/4/12
8:50 ص
در جواب پاسخ به مقاله ی "کاهش خرید قدرت خرید کارمندان بر اساس سیاستهای برنامه ریزی شده دولت است" که در سایت نقدنیوز به نشانی http://naghdnews.ir/news-analytics/news-analytics/2829-news.html آمده است، موارد ذیل، بند به بند پاسخ مزبور تشریح می شود.
در پاسخ به بند1- وزارت نفت و با فاصله زیادی وزارت نیرو و چند وزارت خانه دیگر جزء وزارتخانه های متول بوده و از ناحیه درآمد مکتسبه و پرداختی های به کارمندان با سایر ادارات که در اکثریتند، تفاوتهای زیادی دارند .
در پاسخ به بند 2- متاسفانه مواردی مانند شایستگی متاسفانه در بوروکراتیک اداری ما مفقود بوده و آیتمی نیز به نام شایستگی در حقوق خود نداریم. احتمالا شما به اشتباه فکر کرده اید که نگارنده از کارمندان وزارت نفت بوده و یا از آیتمهایی مانند شایستگی برخوردار است، در صورتیکه آیتمی با نام شایستگی در پرداختی های اکثریت قریب به اتفاق کارمندان وجود ندارد و اینکه متاسفانه همانطوری که نوشتم این افزایش پایه حقوق در کل حقوق تاثیری کمتر از درصد تعریف شده می گذارد نه بیشتر.
در پاسخ به بند 3- ای کاش اولا دوست ما بین هوادار بودن و منتقد نبودن تفاوت قائل گردد و ثاینا اینکه بدانند این مقاله به این پرداخته که بر اساس محاسبات ثابت کند قدرت خرید کارمندان کاهش یافته است و بحثی بر سر زیاده خواهی و چشم داشت به بیت المال نبوده است. حتی در آن مقاله اشاره ای به نوع زندگی طبقه کارمند که براساس وام و قسط برنامه ریزی شده است، نگردیده و صرفا مقایسه وضعیت کارمندان طی چند سال اخیر بوده است.
در پاسخ به بند4 – ای کاش دوست ما مقاله را لااقل یکبار می خواندند تا متوجه بشوند که حقیر کارمندان دولتی را با کارمندان بخش خصوصی مقایسه ننموده ام. همانطوری که عرض شد صرفا وضعیت 4 ساله اخیر کارمندان به لحاظ افزایش حقوق و تورم بررسی گردیده است. ثاینا تمام کارمندان به آن بدی که شما فکر می کنید نیستند و نحوه و شرایط کار معمولا در اثر نحوه مدیریت به افراد اعمال می گردد و گرنه چه کسی بدش می آید که بهتر کار کند و بهتر حقوق بگیرد.
در پاسخ به بند 5- حقیر در مقاله ام سعی کردم انصاف را رعایت کنم و به افزایش و ارتقای شغلی هم اشاره کردم واینکه تا کنون از تسهیلات بانکی خرید مسکن و یا خانه سازمانی و یا اتومبیل و یا رهن مسکن استفاده ننموده ام، که همانطور که گفتم احتمالا فرض بر این بوده که نگارنده یک کارمند بهره مند از تمام آنچه که گفتید بوده و مدام هم خودش را با بخش خصوصی مقایسه می کند که متاسفانه همگی ساخته تخیلات پاسخ دهنده است.
در پاسخ به بند 6- حقیر نیز به عدم رسیدگی به شایستگی در پرداختها گلایه دارم و اگر به این مسئله پرداخت می شد احتمالا وضعیت حقیر بدتر از وضعیت موجود نمی شد که نگران باشم و اتفاقا هم به لحاظ شخصی و هم به لحاظ اجتماعی از وقوع چنین اتفاقی در ادارات بسیار خوشحال می شوم؟!
در پاسخ به بند7- در خصوص مالیات باید بدانید که دوست عزیز! مالیات کارمند بخش خصوصی و یا دولتی از یک فرمول و یک پایه معافیت برخوردار است و بیشتر از آن پایه به یک نسبت در هر دو بخش مشمول مالیات می گردد.
در پاسخ به بند 8 – افزایش راندمان کاری منافاتی با افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم ندارد و مطمئنا بحث زیاده خواهی نبوده و مقایسه ای بین وضعیت چند سال پیش کارمندان بوده است و حقیر نیز نگفته ام که شغل کارمندی از جلوه افتاده است بلکه گفتم قصد دولت چینی اقدامی است و نه تنها روزهای برگزاری آزمون استخدامی شلوغ می شود، استخدام کارخانجات نیز به همین شکل است و این از وضعیت بغرنج بیکاری در جامعه است.
کلامی دوستانه با برادران نقد نیوز: در صورتیکه پاسخی به مقالات مندرج را منتشر می نمایید، خوب است که از ارتباط پاسخ با اصل مقاله مطمئن باشید و اینکه لااقل پاسخ دهنده یکبار مقاله را مطالعه کرده و مفهوم آن را متوجه شده باشد.