88/10/20
12:38 ص
از کسی که در بحث روبه فردا بیش از همه کس و همه چیز به بصیرت تاکید داشت، تعجب می کنم چگونه هنوز با این همه روشنگری صدا و سیما و شخص رییس جمهور، اعتقاد دارد که منظور رییس جمهور از خس و خاشاک 13 میلیون رأی دهنده به غیر وی بوده است.
چگونه در حالی که رهبر معظم انقلاب طی سه چهار ساله اخیر همیشه از فعالیت و خدمت رسانی دولت تمجید و سایر قوا را به حمایت از آن تشویق نموده است، در شبی که قرار است موضوع بحث پیوستن نخبگان به وحدت ملت حول محور دین و ولایت باشد، کمکاری دولت را بخصوص در اقتصاد مشکل اصلی امروز جامعه معرفی می نماید. آیا در مبارزه با مفاسد اقتصادی، قوه محترم قضاییه آنچنان که باید و شاید اهمتمام نموده است؟ آیا در لایحه هدفمندی یارانه ها، مجلس کمال تعامل را با دولت داشته؟ و صرفا برای رفع ایرادهای فنی و علمی، یکسال آن را در کمیسیون نگه داشته است، اگر چنین است، پس چرا بسیاری از نظرات بعد از چند مرحله دوباره به نظرات دولت نزدیک نموده است؟ آیا شما طی این چند ساله اخیر، غیر از انتقاداتی که در مواقع حساس مثل این شبها، بی رحمانه و حتی بی ارتباط به مسائل روز داشته اید، پیشنهاد یا طرحی را بصورت عملیاتی مطرح نموده اید؟ یا پیشنهادهایتان مثل همین شناسایی لایه لایه جامعه و درجه بندی و تعیین یک دامنه از تشویق و تنبیه برای هر لایه از صف معترضین است؟ آیا شما سامانه ای سخت افزاری یا نرم افزاری برای شناسایی تک تک لایه ها شناسایی کرده اید و یا از ترس اینکه به هیچکدام برنخورد جرات بکار بردن کلمه دشمن را هم ندارید؟ خوب است به کلام حضرت علی در نکوهش مردم و نخبگان زمان خود نگاهی بیندازید تا متوجه شوید که بکاربردن کلمه ای مانند احمق برای کسانی که تمام باطل جهان از دول متخاصم و استعمارگر تا خوانندگان و هنرپیشه های مستهجن خارجی را مدافع حق انگاشته اند و عدالت را در سنگر آنان جستجو می کنند، لطیفترین کلمه ممکن است و گرنه خود قرآن مجید کسانی را که گوش و چشم قلب خویش را فرو بسته اند را به حیوانات و بدتر از آن تعبیر می کند.
البته من بکار بردن این کلمات را صحیح نمیدانم، نه اینکه فتنه جویان خس و خاشاک، احمق یا در حکم بهایم نباشند، بلکه به این دلیل که افرادی مثل شما که حتی با وضو و با ادعای رعایت انصاف به صحبت می پردازند، اولا با مفهوم تبری بیگانه اند و ثانیا با بی بصیرتی و بی دقتی این کلمات را برای یک عده انبوه تر بکار می برند، بله تا وقتی که مؤمن استاد دانشگاه ما که ادعای دید جزء به جزء دارد، منظور بکاربرنده خس و خاشاک را مثلا از 5000 نفر به چند میلیون نفر تعبیر می کند، بهتر است که از این کلمات استفاده نشود.
حال که همه حتی مدافعین دولت، جمعیت نهم دیماه را مدافعین اسلام، امامت و ولایت میدانند نه دولت و احزاب، چه اصراری دارید که بخواهید مردم را روشن کنید که وضعیت دولت از این نظام جداست و دولت برود مشکلات خودش را حل کند و گرنه مشکل اصلی نظام در همین ضعف دولت بخصوص در بخش اقتصادی است.
در پایان در تایید فرمایشات رهبر و اظهارات آقای کلهر و در پاسخ به سوالی که مدام آقای خوش چهره در مورد دشمن می پرسید و می خواست تا نشانش بدهند، می گویم مدعی بصیرتی که هنوز در درک دشمن شناسی عاجز است، بترسد از روزی که دوست را هدف قرار دهد. یادتان نرفته است که همین آقای موسوی چند سال پیش مقاله ای نوشت با عنوان توهم توطئه یا توطئه توهم، و همان تفکر روزی آنچنان گریبانش را گرفت که آمریکا شد دوستش و مردم و نظام شدند دشمنش.
ایکاش نخبه ها هم مانند مردم، تولی و تبرایی را که از فروع دین ما و به همان معنی کل یوم عاشوراست را باور می کردند، که البته هر کسی که دشمنیش را با دشمن خدا و رسول و اولی الامر منکم اعلام ننماید، مطمئنا ملت دشمنیش را با وی فریاد خواهد کرد.