شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

1- انتقادات بايد برپايه اطلاعات دقيق و صحيح باشد، به عنوان مثال چند روز پيش چند سايت مهم ارزشي خبرهاي مشکوکي در مورد انتصاب خانم فائزه هاشمي به سرپرستي وزارت ورزش منتشر کردند که ديديم فرد ديگري به عنوان سرپرست اين وزارتخانه معرفي شد و حال اين که برخي از سايتها و وبلاگها بر اساس همين گمانه زني ها مطالب تندي منتشر مي کنند و بعد، هم خودشان را در موضع شرمندگي قرار مي دهند و هم جامعه را دچار تنش ميکنند
2- انتقادات به دولت جديد بايد برپايه ي انصاف باشد، بايد در کنار ايرادها، مزايا را گفت تا انتقادات بوي کينه ورزي هاي شخصي و حزبي را ندهد. بايد در نظر گرفت که انتقاداتِ منصفانه مي تواند هدايت گر و انتقادات غيرمنصفانه مي تواند موجب لجاجت ها و کدورت و خصومت و اصطکاک بي جا گردد.
3- همانطوري که ما به دولت و برخي رفتارش انتقاد داريم، اپوزيسيون و فتنه گران خارجي و داخلي نيز به او انتقاد دارند، نبايد طوري در انتقادات زياده روي کرد که اين دولت و اين رييس جمهور را به دامن اپوزيسون بيندازيم، بلکه با پرهيز از زياده روي مي توانيم هرچه بيشتر اين دولت را در چارچوب نظام و دايره ي خودي ها حفظ نماييم.
4- در انتقاد نبايد عجله نمود. اين مسئله از سوي رهبري نيز مورد اهتمام بود که هنوز دولت شروع به کار نکرده نبايد بي جهت در انتقاد کردن عجله کرد، به نظر حقير، حداقل بايستي به دولتي ها فرصت داد تا نظرات و برنامه هاي شان را بيان کنند و براساس نظرات مصرح و يا عملکردشان انتقاد و يا پيشنهاد ارائه نمود.
5- اگر چه قائلم به اين که هرکسي اگر در مقطعي کوتاه با فتنه همراهي نموده است، بسته به ميزان همراهي بصيرت سياسي اش زير سوال است، اما نبايد همه ي کساني را که خيلي زود به آغوش ملت و حکومت بازگشتند را ضدانقلاب و ضدولايت فقيه دانست، اين نوع نگرش اشتباه، مي تواند موجب دور شدن از نقدهاي کارشناسي و منصفانه گردد و البته همه ي بزرگاني که در پي فتنه گران حرکت کردند، بايد صريحاً باگفتار يا رفتار پوزش بطلبند.
*ميثم*
سلام برادر... عالي. بنده هم يه چيزهايي نوشتم http://yaran14.parsiblog.com/Posts/249/
سلام و احسنت برادر
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله فروردين ماه
vertical_align_top